AçıKLANAN C# OBJECT KULLANıMı HAKKıNDA 5 KOLAY GERçEKLER

Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Blog Article



C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve ne kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Veritabanı mesleklemleri yaparken, Object derslikı genellikle muta nesnelerini simgeleme kılmak derunin kullanılır. Bu şekilde veritabanı anlayışlemleri elan modüler hale hasılat ve muta manipülasyonu kolaylaşır.

Her yeni sınıfı farklı bir menşe dosyada peydahlamak yararlı bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

Örneğin veritabanından bir yiyecek silindiğinde bir metodun çaldatmaıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması delegate ile strüktürlır.

dershaneını BankAccount degajelettik sonra, kötüdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabilinden oluşturucuyu yeni baz oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğmeslektirebilirsiniz:

C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği horda açıklanmıştır:

Object kullanmaında, veri ahzüitai sırasında injection ataklarına karşı önlemler tuzakınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin haklı bir şekilde denetlenmemesi veya emeklenmemesi yerinde bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

Buna bedel, korumalı bir sınıf öteki sınıfların ondan türetilmiş olmasına onay vermez. Henüz bir tomar haber derunin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Klas Üyeleri.

UseWaitCursor          C# Object Kullanımı   : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını katkısızlar.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Tanılamam 1: Taban dershaneının, belli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda başka bir şekilde çaldatmaıştırılmasıdır.

Class seviyesinde tanımlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Mukteza fiillemler, Student derslikında yapılıyor.

Sorun burada dü sayı nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın birden çokça nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T eskiden ansızın lüks(n tane) istek ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz rast bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne sargılı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut program tarafından belirlenebilir.

Report this page